ReCream
Cart Придбати

Догляд за шкірою під час вагітності

Ви побачили на тесті на вагітність такі очікувані дві смужки? Ми вас вітаємо! У вас попереду дев’ять місяців знайомства з маленькою істотою, яка буде рости з кожним днем всередині вас. Це нові відчуття, нові переживання та купа нових знань, які потрібно встигнути засвоїти. А ще, це нові методи догляду за собою, адже немає прекраснішого створіння на землі, як красива та доглянута жінка, яка чекає на дитину. Отож, давайте розглянемо основні неприємності, які можуть вас чекати під час вагітності, методи їх попередження та способи зберегти свою красу, а можливо, ще й примножити (так, так, це можливо!).

Тільки перевірені косметичні засоби

В цей цікавий період у вас лише декілька обмежень, але при цьому купа приводів для того, щоб активно подоглядати за собою та своїм тілом. І це так приємно!

Варто використовувати лише перевірену косметику, яка вас ніколи не підводила і в якості якої ви впевнені на всі 100. Причому, це стосується як декоративної косметики, так і косметики для догляду за шкірою. Якщо ж ви сумніваєтесь, чи не шкодять ваші кремчики вашому малюку, оберіть догляд, на упаковці якого буде зазначено, що він підходить для використання вагітними та при годуванні груддю. В цей час ви вже можете познайомитись з таким чудовим засобом, як РеКрем (ReCream), який ще тисячі разів стане вам у нагоді при догляді за собою та догляді за шкірою дитини. Цей крем відноситься також до аптечної косметики, ідеальний для використання як:

  • зволожуючий крем для обличчя;
  • крем для проблемної шкіри та при акне;
  • база під макіяж;
  • захисний крем в холодну пору року;
  • відновлюючий крем при подразненнях, тріщинах та лущеннях шкіри;
  • крем для рук;
  • крем для тіла;
  • крем від тріщин сосків при годуванні;
  • крем для малюків, який забезпечує захист шкіри з перших днів.

Цей крем підходить для щоденного застосування для всіх типів шкіри. РеКрем (ReCream) протестований дерматологами та пройшов десятки клінічних досліджень на ефективність та безпечність. А така багатофункціональність засобу обумовлена збагаченою формулою без парабенів, етанолу та барвників, та виключно з натуральними гіпоалергенними складниками:

  • ромашка та звіробій знімають запалення;
  • ланолін, алое вера та гліцерин піклуються про зволоження;
  • пантенол, цинк загоюють рани та сприяють швидкому відновленню шкіри;
  • мигдальне масло та вітамін Е живлять шкіру для підвищення власної захисної функції шкіри;
  • вазелін, парафін та бджолиний віск створюють захисний шар для захисту шкіри від агресивного середовища.

В період вагітності особливо важливо обирати м’які засоби для догляду, так як шкіра частіше пересушується та стає чутливою. Зазвичай, більш щастить тим, хто до вагітності мав шкіру жирного типу, а можливо і проблемну. А все тому, що під дією естрогену та прогестерону шкіра зменшує рівень вироблення шкірного сала, а комедони стають менші. А от для сухої шкіри в цей період задача №1 – не втратити вологу остаточно, наносити зволожуючий крем кілька разів на день, пити достатню кількість води та вживати достатньо білкової їжі та їжі з вмістом колагену.

НІ новим салонним процедурам

Під час вагітності підвищується рівень чуттєвості, в тому числі  і в сприйнятті болю. Тож не варто пробувати щось новеньке, тим паче, якщо салонні процедури супроводжуються больовими відчуттями. Не варто починати робити болючі воскові депіляції, травматичні чистки обличчя, а від агресивних пілінгів на час вагітності та годування груддю краще взагалі відмовитись. Для підтримки краси шкіри обличчя краще застосовувати легкі засоби на основі неагресивних кислот у домашньому догляді, наприклад: з молочною кислотою чи мигдалевою кислотою. Але не забудьте про золоте правило користування кислотними засобами: користуватися обов’язково сонцезахисними кремами для обличчя.

Попередити пігментні плями легше, ніж боротися з ними

Сонцезахисний крем також являється гарним товаришем для вагітних жінок не тільки через догляд з застосуванням кислот, а ще й тому, що в цей період шкіра дуже чутлива до ультрафіолету і буквально за кілька годин може відреагувати пігментними плямами, ластовинням чи збільшеними родимками. А пігментні плями, як відомо, краще попереджувати, ніж довго та втомливо з ними боротися. Отож, крім сонцезахисного крему використовуйте крислаті капелюхи та одяг, який захистить від сонця.

Розтяжки – захисна реакція організму

Дивовижно, але це справді так. І представляють вони собою розриви дерми у момент різкого перерозтягнення шкіри для того, щоб зберегти цілісність шкіри. Це гормонозалежний процес і, на жаль, ні генетика, ні косметичні засоби на нього вплинути не здатні. Але можна за допомогою косметики для догляду за шкірою зменшити вираженість розтяжок та зменшити дискомфорт через сухість шкіри. Для вагітних для профілактики доцільно використовувати зволожуючі та пом’якшуючі засоби на основі центели азіатської, трояндової, оливкової олії та олії гіркого мигдалю, вітаміну Е, вплив яких на вагітних жінок вивчався. А от улюблена всіма гіалуронова кислота в цьому випадку – не помічниця.

Спорт – наше все

Так-так, не дивуйтесь! Але це не спорт в класичному його прояві, а просто розумні фізичні навантаження, наприклад: біг замінити на щоденні прогулянки на свіжому повітрі, сауну змінити на басейн, фітнес-класи – на йогу для вагітних. Адже помірна фізична активність не тільки допомагає вам підтримувати кращий настрій, а й знімає больові відчуття, які можуть супроводжувати вагітність, допомагає краще підготуватися до пологів та краще контролювати набір ваги, який має надважливе значення не тільки для вашого здоров’я і здоров’я вашої крихітки, а й для вашого зовнішнього вигляду та задоволення станом вагітності.

Отож, вагітність – це і можливість примножити любов у вашій родині, і чудовий шанс навчитися піклуватися про себе та свою красу. А РеКрем (ReCream) стане вашим вірним помічником у догляді за собою та за малюком!

Cart Придбати

Зручно замовити РеКрем online

Забронювати зі знижкою в найближчій аптеці

Забронювати зі знижкою в найближчій аптеці

Забронювати
Замовити в інтернет-магазині косметики з безкоштовною доставкою

Замовити в інтернет-магазині косметики з безкоштовною доставкою

Придбати онлайн
Замовити в найближчій аптеці з доставкою додому

Замовити в найближчій аптеці з доставкою додому

Замовити з доставкою
ReCream

Зворотний зв’язок

Поділіться вашими враженнями від застосування продукту – надішліть повідомлення щодо якості чи небажаних явищ компанії-імпортеру.