ReCream
Cart Придбати

Як одягти дитину в прохолодну погоду?

Абсолютно природним бажанням будь-якої матусі являється прагнення одягнути малюка як найтепліше і багато хто навіть боїться з цим переборщити. Адже терморегуляція немовлят не зріла і важко визначити чи буде малюку комфортно в певних умовах. А у дітей трошки старшого віку 2-4 роки вже настільки вирує енергія, що занадто теплий одяг може призвести до перегрівання. Тож, давайте розбиратися разом.

Для початку варто запам’ятати, що декілька тонких шарів одягу акумулюють більше тепла, ніж один об’ємний шар одягу, навіть якщо це, наприклад, вовняний костюмчик. До того ж, якщо одягнути дитину в кілька шарів більш тонкого одягу, вам буде зручніше регулювати його температурний режим, так як при надто теплій погоді можна зняти всього один-два тонких шари одягу для більшого комфорту, в той час як один вовняний костюм зняти не вийде.

По-друге, при купівлі теплого одягу враховуйте те, що на малюкові повинна бути натільна білизна із натуральних тканин типу бавовняного сліпа чи бавовняного бодика та повзунків. Тобто одяг, який прилягає до тіла немовляти повинен бути обов’язково з натуральних тканин, бажано з бавовни. А вовні не бажано контактувати зі шкірою крихітки, так як може викликати алергічну реакцію.

Також варто враховувати те, що при перегріванні на вулиці ризик захворіти ще вищий, ніж при не сильному переохолодженні. Тому що спітнілу дитину дуже швидко може продути і малюк замерзає ще більше. Ще одним дуже неприємним наслідком перегрівання часто стають попрілості у немовляти, які не просто приносять дискомфорт, а й стають причиною безсонних ночей, втратою апетиту та загального вередливого настрою у малюка.

Якщо ж з вашим малюком сталася неприємність у вигляді попрілостей, справитись з цим можна дуже швидко й легко за допомогою РеКрем (ReCream)який ефективно працює для запобігання та лікування попрілостей та підходить для використання всією родиною! РеКрем дуже багатофункціональний засіб, що обумовлено збагаченою формулою без парабенів, етанолу та барвників, та виключно натуральними гіпоалергенними складниками:

  • ромашка та звіробій знімають запалення;
  • ланолін, алое вера та гліцерин піклуються про зволоження;
  • пантенол, цинк загоюють рани та сприяють швидкому відновленню шкіри;
  • мигдальне масло та вітамін Е живлять шкіру для підвищення власної захисної функції шкіри;
  • вазелін, парафін та бджолиний віск створює захисний шар для захисту шкіри від агресивного середовища.

Ще однією безперечною перевагою РеКрем (ReCream) являється можливість його використання, як захисного крему при морозі та в якості сонцезахисного крему, так як він має неперевершені бар’єрні функції та містить фізичні сонцезахисні фільтри.

Але все ж таки краще попрілості попередити, ніж лікувати, тож як одягати дитину на вулицю?

Якщо це немовля, то варто одягати його на 1-2 шар одягу більше, ніж собі з урахуванням того, що дитина буде знаходитись у візочку. А в вітряну погоду додатково утепліть візочок та додайте теплий пледик, щоб вкрити крихітку. Пам’ятайте, що організм немовляти віддає тепло в більшому обсязі, ніж виробляє, тому регулярно перевіряйте чи комфортно дитині.

В 1-2 рочки малюк активно починає ходити, але ще не може швидко бігати і перегрітись в холодну пору року при розумному підході йому не загрожує. Тож з урахуванням рухової активності такого малюка потрібно одягати легше, ніж немовля, але все ж тепліше, ніж себе. Тобто +1 тонкий шар одягу, в порівнянні з вашим, буде достатньо. В осінньо-зимовий період особливу увагу потрібно звернути на взуття таких діточок. І не тільки з точки зору ортопедії, а й з точки зору функцій утримання тепла. Так як в дитячому взутті зазвичай використовується підошва тонша, ніж у взутті для дорослих, для підтримання пропорцій та дизайну. Варто надати перевагу якісному сучасному взуттю з хорошими показниками теплозбереження. І, на жаль, не кожна пара з вовняним наповнювачем може цим похизуватись.

З 2,5-3 років дитина зазвичай на прогулянках вже активно бігає та грається, тож і одягу їй потрібно на 1 шар менше, ніж дорослому. Також варто врахувати те, що теплообмін дитини набагато більш активний, ніж у дорослого. Та і при проходженні однакової відстані дитині потрібно зробити більше рухів, тобто і тепла її організм буде виробляти більше. Ідеальним варіантом натільного одягу з такого віку буде мембранний термоодяг, який буде відводити вологу з поверхні шкіри і мінімізує ризик як перегріву, так і переохолодження.

Отож, більше гуляйте в будь-яку погоду і насолоджуйтесь спілкуванням зі своїм малюком! А РеКрем(ReCream) допоможе вам позбутись невеличких неприємностей після прогулянки.

Cart Придбати

Зручно замовити РеКрем online

Забронювати зі знижкою в найближчій аптеці

Забронювати зі знижкою в найближчій аптеці

Забронювати
Замовити в інтернет-магазині косметики з безкоштовною доставкою

Замовити в інтернет-магазині косметики з безкоштовною доставкою

Придбати онлайн
Замовити в найближчій аптеці з доставкою додому

Замовити в найближчій аптеці з доставкою додому

Замовити з доставкою
ReCream

Зворотний зв’язок

Поділіться вашими враженнями від застосування продукту – надішліть повідомлення щодо якості чи небажаних явищ компанії-імпортеру.