ReCream
Cart Придбати

Профілактика попрілостей

Кілька простих речей можуть вберегти вашого малюка від болю та безсонних ночей. Тож давайте вчитися уникати попрілостей разом. Особливо важливо це для малюків, схильних до алергії, тому що попрілості дуже швидко можуть трансформуватись в пелюшковий дерматит.

Превентивні міри для запобігання пелюшкового дерматиту:

  • Вчасно змінюйте підгузки відповідно до інструкції виробника (кожна серія підгузків має різну поглинаючу здатність та здатність утримувати різний об’єм рідини).
  • Регулярно підмивайте дитину чистою трішки теплою водою з м’яким дитячим милом.
  • Ретельно просушуйте шкіру після миття в ділянках виникнення попрілостей: складках шкіри, пахових зонах.
  • Контролюйте мікроклімат приміщення, де знаходиться дитина: температура, вологість повітря, так як підвищена температура повітря викликає потовиділення, що часто і призводить до попрілостей.
  • Обирайте дитячий одяг із натуральних тканин (синтетичні матеріали перешкоджають нормальній теплорегуляції та провокують потовиділення).

Та в особливо спекотні дні та при довгих прогулянках в морозну погоду, коли дитинка дуже тепло одягнена, все-одно без попрілостей майже не буває. Тому ми відкриємо вам маленьку таємницю, як швидко заспокоїти запалення та зняти біль малюка,  використовуйте крем від попрілостей РеКрем (ReCream). Цей засіб – просто маст-хев кожної мами у догляді за собою та за шкірою малюка.

РеКрем (ReCream) знадобиться:

  • для лікування попрілостей, пелюшкового дерматиту, незначних опіків, подразнень шкіри;
  • завдяки наявності цинку в складі крему, дуже швидко справляється з лікуванням акне, розацеа, екзем, язв і ран будь-якої етиології;
  • використовується як сонцезахисний та захисний крем при морозах, так як містить фізичні фільтри від ультрафіолету та виконує бар’єрну функцію від впливу навколишнього середовища.

Також РеКрем (ReCream)  являється неперевершеним засобом в догляді за шкірою мами. Так як містить виключно натуральні компоненти, об’єднані в продуманий та дуже ретельно підібраний склад: ланолін, пантенол, бджолиний віск, екстракт алое, мигдалева олія, оксид цинку, екстракт ромашки, олія звіробою, вітамін Е. Це збагачена формула без парабенів, етанолу та барвників.

Покладіть РеКрем (ReCream)  у аптечку малюка, а він вже точно не підведе у непередбачених ситуаціях!

Cart Придбати

Зручно замовити РеКрем online

Забронювати зі знижкою в найближчій аптеці

Забронювати зі знижкою в найближчій аптеці

Забронювати
Замовити в інтернет-магазині косметики з безкоштовною доставкою

Замовити в інтернет-магазині косметики з безкоштовною доставкою

Придбати онлайн
Замовити в найближчій аптеці з доставкою додому

Замовити в найближчій аптеці з доставкою додому

Замовити з доставкою
ReCream

Зворотний зв’язок

Поділіться вашими враженнями від застосування продукту – надішліть повідомлення щодо якості чи небажаних явищ компанії-імпортеру.