ReCream
Cart Придбати

Як обрати мазь для загоєння ран?

Існує безліч причин, через які на нашій шкірі можуть утворюватися рани. Хтось необачно поводиться з побутовими предметами, інші ігнорують щоденний догляд або страждають на хронічні захворювання. Але якою б не була причина, слід дотримуватися певних правил для пришвидшення процесу загоєння. При поверхневих порізах, подряпинах та тріщинах, які не становлять небезпеку для вашого здоров’я, мазь від ран – це найкращий порятунок.

Проте не слід застосувати перший-ліпший засіб, рекламу якого ви побачили в Інтернеті. Врешті-решт, ви обираєте лікувальну мазь, тому необхідно розуміти, чи підходить вона саме для вашого випадку. У цій статті ми розглянемо фактори, які варто врахувати при виборі засобу для загоєння ран.

Мазь для заживлення ран  – На що треба звернути увагу при купівлі?

Призначення лікувального засобу

Обираючи мазь, перше, на що слід звернути увагу, – це її призначення. Не всі препарати гарантують однакову ефективність загоєння опіків, виразкових уражень шкіри та гнійних ран. Як і ліки, більшість мазей призначаються залежно від типу та локалізації пошкодження. Пересвідчіться, що в інструкції для застосування вказані ті ушкодження, для загоєння яких ви плануєте використовувати певний засіб.

Якщо ви не впевнені в тому, як пришвидшити загоєння рани через недостатню кількість інформації про препарат, не застосовуйте його! Мазь, що не призначена для лікування того пошкодження, для якого вона використовується, може принести більше шкоди, ніж користі.

Алергічна реакція на компоненти мазі

Також вкрай важливо пересвідчитися у тому, що у вас відсутня будь-яка алергічна реакція на той чи інший компонент лікувального засобу. Мазі для загоєння ран можуть містити як виключно рослинні, так і медикаментозні інгредієнти. Якщо у вас є алергія на будь-який з них, ніколи не слід наносити препарат на уражену ділянку. Подразнення шкіри може посилитись при контакті з компонентами, до яких у вашого організму підвищена чутливість. До того ж існує ризик виникнення дерматиту та серйозних алергічних реакцій.

Щоб уникнути алергії на ліки при догляді за раною, обирайте мазі, які збагачені рослинними компонентами. Так, наприклад, РеКрем пришвидшує процес загоєння завдяки ромашці, звіробою, алое вера та ланоліну (останній компонент чудово допомагає при тріщинах на шкірі та молочних залозах). Цей засіб зменшує ризик алергічних реакцій на лікарські препарати, а в основі його ефективності лежить природна формула.

Наявність парабенів у складі мазі від ран

Термін “парабени” міг зустрічатися вам раніше. Вони використовуються у багатьох засобах догляду за волоссям та шкірою, оскільки виконують роль консервантів. Однак їх краще уникати як в косметичних препаратах, так і в мазях для заживлення ран. Було доведено, що з часом парабени накопичуються в організмі, зокрема, в тканинах молочних залоз. Чим вища їх концентрація, тим серйозніші наслідки для здоров’я це може мати. Парабени не дають організму максимізувати відновлювальну функцію та можуть викликати місцеві реакції, такі як почервоніння, висипи, тощо.

Не знаєте, як пришвидшити загоєння ран за допомогою засобів без парабенів? Обирайте косметичний засіб РеКрем! Формула цього крему розроблена на основі природних компонентів без консервантів. Крім того, засіб не містить етанолу, який також не рекомендовано використовувати при догляді за ранами та тріщинами на шкірі.

РеКрем добре підійде як для дітей так і для дорослих, сприяючи процесу загоєння відразу після нанесення. Замовляйте онлайн через сервіси, яким довіряєте!

Cart Придбати

Зручно замовити РеКрем online

Забронювати зі знижкою в найближчій аптеці

Забронювати зі знижкою в найближчій аптеці

Забронювати
Замовити в інтернет-магазині косметики з безкоштовною доставкою

Замовити в інтернет-магазині косметики з безкоштовною доставкою

Придбати онлайн
Замовити в найближчій аптеці з доставкою додому

Замовити в найближчій аптеці з доставкою додому

Замовити з доставкою
ReCream

Зворотний зв’язок

Поділіться вашими враженнями від застосування продукту – надішліть повідомлення щодо якості чи небажаних явищ компанії-імпортеру.